Disclaimer

Funparks ski & snowboard onderhoud geeft zorgvuldige samengestelde, correcte en actuele informatie aan de bezoekers van deze website. Wij kunnen echter niet garanderen dat deze informatie in alle gevallen foutloos, volledig en actueel is. Daarom kunnen aan de informatie op de pagina's van Funparks ski & snowboard onderhoud geen rechten worden ontleend.

Verder aanvaardt Funparks ski & snowboard onderhoud geen aansprakelijkheid voor schade als gevolg van onjuistheden en/of gedateerde informatie. Op de pagina's van de site van Funparks ski & snowboard onderhoud kunnen links naar (niet-commerciële) instellingen en organisaties zijn opgenomen.

Funparks ski & snowboard onderhoud is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de sites waar naar wordt verwezen. Ook het advies via e-mail van Funparks ski & snowboard onderhoud is geheel vrijblijvend. Funparks ski & snowboard onderhoud aanvaardt geen aansprakelijkheid voor de eventuele onjuistheid van het gegeven advies via de e-mail vraagfunctie op de website van Funparks ski & snowboard onderhoud. Daarnaast behoudt Funparks ski & snowboard onderhoud zich uitdrukkelijk het recht voor als bedoeld in artikel 2, eerste lid van de Databankenwet (Stb.1999, 303), voor zover deze wet niet anders bepaalt.

Onze webshop

Funparks ski & snowboard onderhoud heeft de nieuwste snowboards, bindingen, winter- Ún zomerkleding, sneakers, ...

De nieuwste snowboards, bindingen, winter- én zomerkleding, sneakers, ...

Ga naar de webwinkel »


Waar zitten we

Richerstraat 7
6461 VP Kerkrade

Adres »